PERSONAL TRAINING

PERSOONLIJKE THEMA TRAINING.

Een training gemaakt op de behoefte van de klant. Binnen deze trainingen komen zelfkennis, hobby's, spel en kracht oefeningen samen voor het beste resultaat op mentaal & fysiek vlak. Kies voor jezelf en neem de handvaten van de training mee in het dagelijkse leven om de beste versie van jezelf te worden en te blijven.

Neem contact op voor meer informatie.

BEKIJK DE VIDEO

Smallgroup

small group training is een training tussen de 2-6 personen. De inhoud van de training wordt in combinatie met de personen bepaald. In de video is een training te zien waarbij de hobby "wandelen" is in combinatie met spel & kracht oefeningen voor een leuke afwisseling. Neem contact op voor meer informatie en vele mogelijkheden.
BEKIJK DE VIDEO

Zelf trainen

Functioneel trainen met je eigen training of een training van ons. De WORKOUTBOXEN zijn ingericht met pull-up stang, elastieken, medicine ballen, ringen, trx- banden en losse materialen om elke keer een uitdagende training uit te voeren op je eigen niveau & in je eigen interesses.
LEES MEER...
Goed om te weten
Wij werken zonder inschrijfkosten, gratis intake (dmv persoonlijke interesses & voorkeuren*), strippenkaart blijft altijd geldig, geen vaste opzegtermijnen voor abonnementen. *Verdieping is mogelijk over dit thema met een persoonlijke thema training (personal training sessie. Vraag ons voor meer informatie).
Na de aanmelding krijg jij een automatische mail van ons terug. Jij als nieuwe WIJSFITFER krijgt in deze mail direct een vragenlijst van ACTIONTYPE opgestuurd. Hierdoor weten wij hoe jij als persoon bent en wat jij belangrijk vindt qua contact, omgang en begeleiding binnen de groepslessen. Plan daarna via ons rooster in wanneer je kunt. Je kan voor het hele jaar je al aanmelden voor de groepslessen waar je aan wilt deelnemen.
Wij kunnen de verdieping ingaan met een persoonlijke intake (€50 per intake) of wij kunnen de actiontype code meenemen naar de instructeurs zodat deze instructeurs direct kunnen inspelen op wat voor actiontypes ze in de groepsles hebben en iedereen in de goede drive en motivatie krijgen voor de beste begeleiding die elke individu nodig heeft.
Wij houden contact en vanuit deze stap kan je trainen bij ons en kan jij je inschrijven voor de verschillende groepslessen, een persoonlijke thema training (personal training), small group training of zelf trainen in de workout-boxen. Je bent welkom op onze kleine mini maatschappij wie je bent, wat jezelf wilt doen en wat jij belangrijk vindt in een gezonde leefstijl.

POWER YOGA/ PI/ MO

Lenigheid, mobiliteit is binnen ons lichaam belangrijk om elke dag goed te kunnen functioneren. Deze les is een combinatie van mobliteitsoefeningen, pilates en als kern YOGA. YOGA zal in deze groepsles meer aandacht krijgen en worden de andere vormen kort toegepast waardoor bij iedereen de kennis en ervaring vergroot wordt.
LEES MEER...

SPINNING

Spinning is een trainingsvorm waar iedereen aan kan deelnemen, ongeacht gewicht, sexe of leeftijd. Het is een conditie- en krachttraining door middel van hoog-tempo fietsen op speciale spinning fietsen. Spinning wordt ook wel indoor-cycling genoemd. Elke deelnemer bepaalt zelf zijn trainingsweerstand.
LEES MEER...

JONGEREN FIT

In een groep wordt er 30 minuten getraind onder begeleiding van een instructeur. De pull-up stang, elastieken, medicien ballen, ringen, TRX- banden, bokszakken, cardio apparaten en losse materialen komen aan bod.
LEES MEER...

TEAM WIJSFIT

Het Wijsfit team is een groep ondernemers die staan voor een vitalere & bewustere (gezonde) wereld. Gezamenlijk hebben wij een WIJSFIT programma ontwikkeld. Dit is een programma gericht op bewegen, gezonde leefstijl en mentaal fit. We doen dit samen als WIJSFIT TEAM en staan voor sportieve, positieve coaching.

WIJSFIT ABONNEMENTEN


Specials

PERSOONLIJKE THEMA TRAINING (PERSONAL TRAINING)

(inplannen met 1 van onze instructeurs met een op maat gegeven training door bemiddel van actiontype & trainingsinhoud).

50,-


SMALL GROUP TRAINING

(2-6 personen): €50 per sessie ( inplannen met 1 van onze instructeurs met een op maat gegeven training dmv actiontype & trainingsinhoud).

50,-


COMBI SPORTFIT ACTIE ONBEPERKT

2 maanden (in de zomervakantie) €25 per maand (gebruik maken van WORKOUTBOXEN en het veld met materialen om zowel fysiek als in je sport fit te worden of te blijven in de zomerstop. Na de 2 maanden kan abonnement omgezet worden naar een WIJSFIT abonnement en dan blijven de 1e 2 maanden nog €25 per maand in plaats €35.

25,-

VOLWASSENEN- ABONNEMENTEN 18 T/M 100JAAR

WIJSFIT ONBEPERKT

€35 per maand onbeperkt gebruik maken van het ZELF TRAINEN in de WORKOUTBOXEN, GROEPSLESSEN & HET VELD wanneer en hoe vaak jij wilt.

35,-


WIJSFIT STRIPPENKAART

10 STRIPPEN €50/ 10 strippen om te gebruiken voor zelf trainen in WORKOUTBOXEN, GROEPSLESSEN, VELD & KINDERSPEELPLAATS.

50,-

JEUGD- ABONNEMENTEN T/M 18JAAR

WIJSFIT ONBEPERKT

€25 per maand onbeperkt gebruik maken van het ZELF TRAINEN in de WORKOUTBOXEN, GROEPSLESSEN, HET VELD, KINDERSPEELPLAATS wanneer en hoe vaak jij wilt.

25,-


WIJSFIT STRIPPENKAARTEN

10 STRIPPEN €40 / 10 strippen om te gebruiken voor zelf trainen in WORKOUTBOXEN, GROEPSLESSEN, VELD & KINDERSPEELPLAATS.

40,-

GEZINSABONNEMENT

ONBEPERKT: €75 voor 3 gezinsleden, per gezinslid wat erbij komt €5 extra

STRIPPENKAART: 1e gezinslid: €45, 2e gezinslid €40,
3e gezinslid €35, 4e gezinslid €30 voor 10 strippen.

75,-