WIJSFIT AANMELDEN
Na de aanmelding krijg jij een automatische mail van ons terug. Jij als nieuwe WIJSFITFER krijgt in deze mail direct een vragenlijst van ACTIONTYPE opgestuurd. Hierdoor weten wij hoe jij als persoon bent en wat jij belangrijk vindt qua contact, omgang en begeleiding binnen de groepslessen. Plan daarna via ons rooster in wanneer je kunt. Je kan voor het hele jaar je al aanmelden voor de groepslessen waar je aan wilt deelnemen.
Wij kunnen de verdieping ingaan met een persoonlijke intake (€50 per intake) of wij kunnen de actiontype code meenemen naar de instructeurs zodat deze instructeurs direct kunnen inspelen op wat voor actiontypes ze in de groepsles hebben en iedereen in de goede drive en motivatie krijgen voor de beste begeleiding die elke individu nodig heeft.
Wij houden contact en vanuit deze stap kan je trainen bij ons en kan jij je inschrijven voor de verschillende groepslessen, een persoonlijke thema training (personal training), small group training of zelf trainen in de workout-boxen. Je bent welkom op onze kleine mini maatschappij wie je bent, wat jezelf wilt doen en wat jij belangrijk vindt in een gezonde leefstijl.
AANMELDEN ROOSTER