De Oude Manege´ is de multifunctionele sport & recreatieve ontmoetingsplek van Winsum en omgeving waar sportieve, educatieve en culturele thema’s centraal staan. De Oude Manege is een unieke plek waar jong en oud samen komen.

Teamuitjes

Onvergetelijk
en origineel

Familie uitjes

Unieke
activiteiten

Introductie dagen

Leer elkaar
kennen

Eigen events

Special voor jouw
op maat gemaakt

Kids & Fun

Van klein
tot groot

Feesten & Partijen

Van kleine feestjes
to bruiloften

TAGLINE

Teamuitjes

Teamuitjes zijn een belangrijk onderdeel van het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid voor collega's om elkaar op een informele manier te leren kennen en om de banden tussen teamleden te versterken. Dit kan leiden tot een betere samenwerking en communicatie op de werkvloer, wat op zijn beurt weer kan leiden tot betere prestaties en resultaten. Er zijn veel verschillende soorten teamuitjes mogelijk, afhankelijk van de interesses en voorkeuren van het team.

Lees meer

Familie uitjes

Familie uitjes zijn een geweldige manier om quality time door te brengen met degenen van wie je houdt en om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Een van de voordelen van familie uitjes is dat ze een geweldige manier zijn om de banden tussen familieleden te versterken. Door samen nieuwe ervaringen op te doen en uit je comfortzone te treden, leer je elkaar op een andere manier kennen. Dit kan leiden tot waardevolle gesprekken en nieuwe inzichten over elkaar en de familie als geheel.

Lees meer
TAGLINE
TAGLINE

Introductiedagen

Introductiedagen zijn een belangrijk onderdeel van het begin van een nieuwe fase in iemands leven. Of het nu gaat om de eerste dag op een nieuwe school, een nieuwe baan of een nieuwe woonplaats, introductiedagen bieden de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe mensen, gewend te raken aan de omgeving en te leren wat er van je wordt verwacht.

Lees meer

Eigen events

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more.

Lees meer

Feesten & Partijen

Feesten en partijen zijn een integraal onderdeel van onze sociale cultuur. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een huwelijk, een jubileum, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, het vieren van speciale gelegenheden is een manier om onze banden te versterken en te genieten van elkaars gezelschap. Bij de Oude Manege maken wij jou feest volledig op maat!

Lees meer

Kids & Fun

De kinderen kunnen gebruik maken van springkussens, trampoline en de verschillende materialen die op het veld zijn uitgezet en de ouders kunnen vanuit de kantine kijken naar hun kinderen en genieten van een lekker kopje koffie/ thee of een zelfgemaakte taart.

Lees meer