Ruimtes

Van een familie/kinder feest tot een inspirerende lezing:
het team van De Oude Manege zegt hardop ‘ja!’ tegen geweldige leuke uitjes en arrangementen. Ervaar elk moment van Het Verschil en omarm het uitgebreide aanbod voor kleine en grote groepen in Hogeland.


50 vierkante meter
30 zitplaatsen
40 personen
Lees meer
50 vierkante meter
20 zitplaatsen
20 personen
Lees meer
100 vierkante meter
40 zitplaatsen
60-70 personen
Lees meer
40 vierkante meter
20 zitplaatsen
20-30 personen
Lees meer

Ruimtes zijn apart verhuurbaar en in combinatie. Ook in combinatie de sportvelden en ons buitenterrein. Daarnaast werken wij hard aan onze nieuwe ruimtes. Benieuwd? kom alvast een kijkje bij ons nemen!

Alle ruimten zijn voorzien van

  • Wifi
  • Beamer
  • Scherm
  • Presentatie borden
  • Verschillende opstellingen mogelijk

Ruimtes zijn al te huur vanaf

€30,-

De Oude Manege ligt aan de rand van het mooiste dorp van Nederland (winnaar 2021) genaamd Winsum. De locatie aan het water de 'Potmaar' welke de grens is tussen binnen- en buitengebied. De Oude Manege ligt in buitengebied omringd door water en weilanden. De naastgelegen begraafplaats uit 1867 bestaande uit een rechthoekig terrein met rondom water en een dichte beplanting van loofbomen. Op wandelafstand het Potmaarbos aan de rand van het dorp.

De accommodatie ligt aan een fietsroute van Winsum naar Bedum. De stad Groningen is ook via een mooie fietsroute te bereiken. Sinds 2020 biedt onze sfeervolle locatie ruimtes aan. We zien onze diverse gasten genieten van de ruimte en omgeving. De feedback die we krijgen is gericht op de goede sfeer die voelbaar aanwezig is. Daarnaast komen overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en andere organisaties en ondernemingen met plezier bij ons.

Wensen worden realiteit

RUIMTEVERHUUR

Huiskamer

´De Oude Manege´ is de nieuwe multifunctionele sport & recreatieve ontmoetingsplek van Winsum en omgeving waar sportieve, educatieve en culturele thema’s centraal staan. De Oude Manege is een unieke plek waar jong en oud samen komt. Op deze plek kan jong en oud bewegen, logeren, ontspannen en heerlijk lunchen! Door de vele mogelijkheden die wij hebben, lopen verschillende doelgroepen en aanvragen door elkaar heen, en wordt ´De Oude Manege´ ook wel gezien als een kleine mini-maatschappij.

Jurykamer

In de Oude Manege Winsum bevindt zich de groepsruimte van 50 m2. Deze ruimte heeft centrale verwarming en zit boven de kantine / Huiskamer. Deze ruimte werd vroeger gebruikt als jurykamer tijdens de grote paardenwedstrijden die hier gehouden werden. De ruimte heeft een rustige en neutrale uitstraling met uitzicht op binnenveld in de manege en naar buiten richting dorpje Baflo.

RUIMTEVERHUUR
RUIMTEVERHUUR

Paardenbox

In de Oude Manege Winsum bevindt zich de groepsruimte van 80 m2. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van Pelletkachel. Deze ruimte werd vroeger benut door paardenboxen waar de paarden binnen op stal stonden vandaar de naam.

De ruimte heeft een sfeervolle en robuuste uitstraling waarbij je nog delen van de oude paardenbox verwerkt zijn in de ruimte.

Achterdeel

In de Oude Manege Winsum bevindt zich de groepsruimte van 40 m2. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van Pelletkachel. Deze ruimte werd vroeger gebruikt voor opslag van materialen en allerlei andere gereedschappen vanuit boerderij gedachte wordt dit altijd achterdeel genoemd vandaar de naam.

RUIMTEVERHUUR