OVER MANEGE WINSUM

Welkom bij De Manege waar de klant centraal staat.
Zo kijken wij naar de wensen van de klant en proberen de klant in zijn of haar wensen te bedienen. Bij de Manege kun je op eigen niveau bewegen/ontspannen, maar ook lunchen & recreëren. Het is een inclusieve ontmoetingsplek voor iedereen! Kom bij ons voel je vrij, heb plezier en samen ontdekken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen. Kom naar de Manege en ervaar!

Wij zijn er voor jou!

Wat maakt het Verschil volgens onze klanten:

✓ De individuele aandacht
✓ De variatie binnen de lessen
✓ De continuïteit
✓ Vrijheid & flexibiliteit
✓ Variatie van materialen & trainers

m

Missie

De Manege wil een multifunctioneel sport- en recreatiecentrum zijn waar het welzijn en de leefstijl van mensen centraal staat. Het is bedoeld als een plek om te bewegen, elkaar te ontmoeten, logeren en om gezond te lunchen met producten uit de eigen moestuin. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant met een blij en voldaan gevoel naar huis gaat. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering zowel bij het gebouw als naar de mensen toe. Dienstbaarheid naar de gemeenschap komt op de eerste plaats door een inclusieve ontmoetingsplek te zijn.

Vissie

De Manege biedt allerlei vormen van bewegen en ontspannen voor oud en jong aan: van personal training en kinderfeestjes tot en met een speelplek voor (de allerkleinste) kinderen. Bewegen en ontmoeten wordt ingezet als middel voor preventie van ziekten, beperkingen en eenzaamheid, mentale weerbaarheid, zelfredzaamheid, duurzame inzetbaarheid, cognitieve en motorische ontwikkeling, opvoeding en resocialisatie en integratie.

OVER

Maak kennis met ons team

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab.

a
Crossfit Coach

Matie Simms Junior

a
Cardio & Conditioning

Madison Froning

a
Bodybuilding Coach

Joshua Franklin

ONS TEAM

Individuele vrijheid

Bij de Oude Manege is iedereen vrij om zijn of haar keuzes te maken. De Oude Manege werkt namelijk vraag gericht en faciliteert de klanten in het maken van hun keuzes. Daarom bijvoorbeeld wordt er niet alleen gewerkt met een abonnement, maar wordt er ook een strippenkaart gehanteerd. Bij de Oude Manege zit jij nergens aan vast! De eigenaren van de Oude Manege willen aanbieden waar de klant om vraagt, waardoor ook rekening wordt gehouden met het niveau dat de klant wil. Dit komt tot uitdrukking in de gevarieerde trainingen door wisselingen van trainingsprikkels, materialen, locaties en trainers.

a
a

Verbinding, Respect & Gelijkwaardigheid

Bij de Manege wordt iedereen gelijkwaardig behandelt. Het gaat erom dat er het meeste uit elk individu gehaald wordt. Iedereen heeft zijn eigen niveau en dit moet gerespecteerd worden.
Mensen verschillen over het algemeen veel van elkaar, deze verschillen worden juist aangemoedigd bij de Manege. Loop niet weg voor jou zwaktes en sterktes, maar gebruik deze. Het is dan aan de medewerkers binnen de Manege om dit per individu te respecteren. Door deze aanpak van de Manege kunnen deelnemers met verschillen in niveau toch samen trainen en probeert de Manege de “verschillen” te verbinden.

Sociaal

De Manege heeft als visie de ontmoetingsplek van Winsum te worden. Hier kunnen mensen, zowel jong als oud, samen komen en met elkaar communiceren. Hiernaast kunnen ze samen werken aan een betere leefstijl en gezonde en duurzame toekomst. Mensen moeten zich thuis en vrij voelen bij de Manege.

Extra voordelen

✓ Laagdrempelig
✓ Zowel binnen als buiten
✓ Multifunctioneel
✓ Klant gerichte benadering

a
OVER
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 21:00

Zaterdag:
07:00 – 16:00

Zondag Gesloten

Volg ons op
About