Speciaal voor kinderen


KinderfeestjesKinderspeelplaatsKinderFun

De kinderen kunnen gebruik maken van springkussens, trampoline en de verschillende materialen die op het veld zijn uitgezet en de ouders kunnen vanuit de kantine kijken naar hun kinderen en genieten van een lekker kopje koffie/ thee of een zelfgemaakte taart.

Kinderfeestjes

De kinderfeestjes worden op maat gemaakt qua tijd, invulling en andere opties. Een kinderfeestje duurt meestal 2- 2,5 uur. Cadeautjes uitpakken, (eventueel) taart eten, 2 activiteiten, ranja drinken, chips eten kan allemaal op locatie.

€180,- PER FEESTJE (inclusief BTW)

Kinderfeestje basis: 10 kinderen
Extra kind: €15,- p.p.
(incl. ranja, shirt, fruit en chips & inclusief BTW).

Kinderspeelplaats

INDOOR- KINDERSPEELPLAATS:

Binnen de openingstijden van “DE OUDE MANEGE” zijn er ook verschillende momenten in de week dat er tijd is om kinderen lekker te laten spelen. De dagen en tijden kunnen wel variëren, dus houdt de website goed in de gaten

ZONDAG= SPEELDAG + HORECA

Elke ZONDAG kunnen kinderen spelen tussen 12.00-18.00uur. De kinderen kunnen gebruik maken van springkussens, trampoline en de verschillende materialen die op het veld zijn uitgezet en de ouders kunnen vanuit de KANTINE kijken naar hun kinderen en genieten van een lekker kopje koffie/ thee of een zelfgemaakte taart.

TERRAS:

Als het weer het toelaat is ons terras ook open en kunnen de kinderen gebruik maken van onze BUITEN trampolines & speelmaterialen.

€3,- PER KIND ( met ouders/ verzorgers) 
€4,- PER KIND ( zonder ouders/ verzorgers)

Voor het gebruik van de kinderspeel- plaats op het veld (springkussen en andere speelmaterialen) wordt een bedrag van €3,00 of €4,00 gevraagd per kind (het bedrag kan veranderen op het momenten dat er meer springkussens en andere speelmaterialen aangeschaft worden).

Kinderfun

In de Manege Winsum kunnen kinderen gebruik maken van springkussens, trampolines en de verschillende materialen die op het veld zijn uitgezet onder toezicht van ouders. Voor het gebruik van de materialen op het veld (springkussen en andere speelmaterialen) wordt een bedrag van €3,00 of €4,00 gevraagd per kind (het bedrag kan veranderen op het momenten dat er meer springkussens en andere speelmaterialen aangeschaft worden).

Intussen kunt u als ouder of begeleider genieten in de kantine/lunchroom van koffie en gebak, verder serveren wij een kleine lunchkaart.