20 t/m 23 AUGUSTUS 2024

KOM JIJ OOK?

Kies voor zomerkamp het verschil en beleef een super leuke week vol sport, spel, creativiteit en buitenleven! Je kan kiezen uit een voetbalkamp of een sportkamp. Dit jaar hebben wij Scouting Winsum als onze nieuwe kamp locatie. Uiteraard zijn er ook activiteiten bij De Oude Manege. Het kamp is voor iedereen die plezier en het verschil wil beleven! Voor iedereen van 6 t/m 15 jaar. Kies bewust en ontwikkel je onbewust!

Alleen Dag: €125,- p.p.
Dag & Nacht: €150,- p.p.

DAGINDELING

BIJZONDERHEDEN

Op dinsdag worden alle nachtkamp deelnemers tussen 8 uur en 9 uur verwacht. De overige deelnemers worden tussen 9 en 9.30 uur verwacht. Het is belangrijk dat de nachtkamp kinderen op tijd komen zodat er tijd is om een tentindeling te maken. Voor het opblazen van de luchtbedden is er deze ochtend tijd vrijgemaakt in het programma
* Op maandag is er een mogelijkheid om je eigen tent opzetten. Wij zijn tot ca 17:00 uur op terrein bezig met opbouwen.
* Alle andere dagen worden de dagkamp kinderen ca 9 uur verwacht.
* Belangrijk voor het aanmelden op de dinsdag is het controleren van het telefoonnummer. Het telefoonnummer wat is doorgegeven bij de aanmelding zullen wij gebruiken voor calamiteiten. Ook eventuele allergieën en medicatie kunnen op dat moment worden doorgegeven (Henk Alssema). Ook zullen andere voorkeuren kunnen worden besproken op dat moment

Als aandenken van dit geweldige zomerkamp krijgen jullie van ons een mooi oranje shirt. Omdat wij ook activiteiten door heel Winsum doen en graag professionaliteit willen uitstralen willen wij graag dat jullie een zwart broekje en zwarte sokken dragen.

* Het zou mooi zijn als jullie een fiets kunnen meenemen (voor dagkinderen kan deze bij ons op locatie blijven staan) als dit niet lukt ook geen probleem.
* Woensdagmiddag gaan we kanoën en Woensdagavond is er oo een Bootfit (jullie ouders/verzorgers) kunnen daar aan mee doen om het een keer uit te proberen laat even weten bij Deni of Henk
* Donderdag gaan wij in de middag zwemmen in Zwembad de Hoge Vier te Winsum. Willen jullie denken om de abbonementen, als je die hebt, mee te geven aan je kind.
• Donderdagavond is er een gezellige avond en BBQ voor alle deelnemers en ouders. Voor alle “nachtkamp kids” deelnemers is deze BBQ gratis. De ouders en kinderen(dagkinderen) kunnen ook mee BBQ-en voor € 10,- p.p. Graag opgeven voor woensdag 12:00 uur. Betalen kan op donderdagavond contant bij Henk Alssema.
*De sportactiviteiten worden dit jaar in een nieuw jasje gestoken. We gaan niet alles verklappen, we gaan natuurlijk in ons nieuwe mooie onderkomen @ManegeWinsum ook diverse spelactiviteiten doen tijdens Zomerkamp !!
* Als is mogelijk dus als jullie toch willen blijven slapen maar dit niet hebben aangegeven dan is dat geen probleem, kosten zijn dan € 15,- / nacht.
* toch een vriendje of vriendinnetje meenemen de 2e dag is ook mogelijk als het maar even wordt aangegeven, kosten € 35,-/ dag
*We zullen ook een groepsapp aanmaken t.b.v. zomerkamp om jullie sneller te voorzien van informatie/wijzigingen tijdens het zomerkamp.

Locatie & Contact

Henk Alssema (0610793719),
Deni van Dalsem (0653146688)
Voor vragen of bijzonderheden kan je bij een van ons terecht.

KAMP LOCATIE
Scouting Vinchem

ACTIVITEITEN LOCATIE
De Oude Manege