Wijsfit Special 'Wim Hof Methode'

Basis Workshop

€60,- p.p. (inclusief lunch €70,-)

Doe mee aan onze inspirerende Basis Workshop: Theorie van ademhalingstraining en koude training. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar gezondheid en welzijn.

Tijdens de workshop zullen we dieper ingaan op de theorie achter ademhalingstraining en koude training, waarbij we de wetenschappelijke principes en de voordelen voor de gezondheid bespreken. Je leert hoe je bewust kunt ademen en de kracht van de kou kunt benutten om je lichaam en geest te versterken.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de workshop, bieden we een heerlijke gezonde lunch, evenals koffie en thee aan. Op deze manier kun je jezelf volledig onderdompelen in de workshop en de opgedane kennis direct toepassen.

De workshop maakt deel uit van ons preventieve gezondheidsprogramma en is ontworpen om je te helpen je algehele welzijn te verbeteren. Van 09:00 tot 13:30 uur krijg je de kans om waardevolle inzichten en praktische tips op te doen die je kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Schrijf je nu in en maak deel uit van deze leerzame en inspirerende workshop. Ontdek hoe ademhalingstraining en koude training kunnen bijdragen aan een gezonder en energieker leven.

Verdiepings Workshop

Vroegboekkorting €40,- p.p.1 week voor de start €55,- p.p.

Neem deel aan onze boeiende Verdiepings Workshop: Workshop Koude-Warmte Training in combinatie met de 3 pijlers van ontspanning, voeding en regelmatig bewegen. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die verder wil gaan met het verkennen van de voordelen van koude-warmte training en hoe het kan worden geïntegreerd in een gebalanceerde levensstijl.

Tijdens de workshop zullen we dieper ingaan op de wetenschap achter koude-warmte training en de synergie tussen de 3 pijlers van ontspanning, voeding en regelmatig bewegen. We zullen bespreken hoe deze elementen samenwerken om je algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Van 13:30 tot 16:30 uur krijg je de kans om waardevolle inzichten en praktische tips op te doen om koude-warmte training effectief te integreren in je dagelijks leven. We zullen verschillende technieken en oefeningen behandelen die je kunt toepassen om je lichaam en geest te versterken.

De workshop biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt leren, vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met gelijkgestemde individuen die ook geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun gezondheid.

Schrijf je nu in voor deze Verdiepings Workshop en ontdek hoe koude-warmte training samen met ontspanning, voeding en regelmatig bewegen een krachtige combinatie kan vormen voor een gebalanceerd en gezond leven.

Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van uw aanmelding? Vul dit dan hier in.