Zomerkamp

Kies voor zomerkamp het verschil en beleef een super leuke week vol sport, spel, creativiteit en buitenleven! Vond jij zomerkamp 2023 leuk? Meld je dan snel aan voor ons nieuwe zomerkamp op 20, 21, 22, 23 augustus 2024

info & aanmelden

Voetbal 3 Daagse

Ontdek de opwindende wereld van indoor voetbal tijdens onze driedaagse evenement, geschikt voor enthousiaste jonge voetballers tussen de 6 en 15 jaar. Sluit je bij ons aan en werk aan het verbeteren van je individuele voetbalvaardigheden, met inbegrip van onze spannende Multi Voetbal Skillz-trainingen. Nieuwe data volg.

Nieuw datum volgt

Baistemaart Expeditie-Tocht

Er worden diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd in het thema van de Baistemaart, en deze zijn geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Zien we jou volgend jaar ook? Een geweldige gelegenheid om samen met vrienden en familie plezier te beleven tijdens de Baistemaart!

Nieuw datum volgt

Wim Hof Special

In deze workshop leer je de Wim Hof Methode. We gaan aan de slag met ademhalingstechniek, de mindset en koudetraining om de kracht die al in je zit ook thuis te kunnen toepassen. In samenwerking met MARTIJN (instructeur WHM). 

Nieuw datum volgt

Het Verschil Winterkamp

Voor iedereen die op zoek is naar avontuur, plezier en de kans om iets bijzonders te ervaren! Kies voor ons winterkamp ‘Het Verschil’ en dompel jezelf onder in een onvergetelijk kamp vol sport, spel, creativiteit van zowel binnen als buiten activiteiten. Dit geweldige kamp is bedoeld voor kinderen van 6 tot 15 jaar.

Nieuw datum volgt